COACHING INDIVIDUEEL

We hebben allemaal wel eens een dag waarop het niet loopt. Als dit regelmatig voorkomt, krijg je er minder plezier in. Bijvoorbeeld wanneer je het gevoel hebt dat je op je werk niet dat kunt bereiken wat je wilt bereiken. Wanneer je je afvraagt of je koers nog wel klopt. Wanneer je merkt dat je niet altijd effectief weet te reageren op de ander. Of als je geen energie meer krijgt van wat je doet. Het is mijn overtuiging dat ieder mens de antwoorden op dit soort vragen kan vinden in zichzelf. En soms kun je daar wat hulp bij gebruiken.

WERKWIJZE COACHING

Jouw wereldbeeld staat centraal. Dat is het vertrekpunt en van daaruit onderzoeken we wat voor jou werkt, wat bij jou past en wat jij wilt ontwikkelen. Mijn aanpak is er op gericht dat je bestaande kwaliteiten worden versterkt met nieuwe inzichten. Een win-win dus. Om dit te kunnen doen, werken we van binnen naar buiten: eerst er achter komen wat voor jou klopt en dan de vertaalslag maken naar de omgeving.

Zelf heb ik ruimte werkervaring binnen de gezondheidszorg dus ik kan me goed inleven in de situaties en vraagstukken waarmee je te maken hebt.

Wie anderen overwint is sterk, wie zichzelf overwint is machtig. – Lao Tzu          

EEN PRAKTISCHE AANPAK

Wat ik bovenal belangrijk vind in mijn werk, is dat ik goed luister naar jou, helder samenvat en vooral doorvraag. Dan wordt er vaak al heel veel duidelijk.

Verder hanteer ik, in overleg met jou, onder andere de volgende technieken en methoden:

  • Het opsporen en ombouwen van belemmerende overtuigingen.
  • Ontwikkelen van communicatie en presentatievaardigheden.
  • Oorzaken herleiden en oplossen via biografisch werk.
  • NLP technieken toepassen in de dagelijkse praktijk.
  • In gesprek met je talenten en je valkuilen: Voice Dialogue.
  • Persoonlijk en effectief leiderschap met inzichten van Covey.
  • Overzicht en actie met “Getting things done”.

Mijn aanpak zorgt ervoor dat jij je eigen koers bepaalt en een andere (nieuwe) weg kunt inslaan. Respect, integriteit en ook humor zijn hierbij belangrijke waarden voor mij.

QUOTES VAN CLIËNTEN

Over Rina wil ik zeggen dat ik een coach heb getroffen die bevlogen is en waar de oprechte  interesse voor de ander ervan afspat.

Juridisch adviseur Gemeente

Persoonlijk heb ik een veel duidelijker beeld van hoe ik communiceer en hoe dit overkomt op anderen, ook heb ik de juiste handvatten gekregen om bepaalde situaties te voorkomen/genezen.

Jochem Vervelde, S&T Application Technician Tires, Arizona Chemical

Rina heeft voor mij maatwerk geleverd. Ik stond voor een belangrijke beslissing. Rina heeft geholpen om helder in beeld te krijgen welk onderdeel van mijn eigen afweging rationeel en welk onderdeel emotioneel was.

Hans de Groot, Directeur ICT

Heb je interesse in personal coaching individueel?

Juist meer lezen over agressiecoaching binnen de organisatie?

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen